Колесников: У 2012 році на послуги аеропортів України будуть вводитися пакетні знижки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Колесников: У 2012 році на послуги аеропортів України будуть вводитися пакетні знижки

138
Міністерство інфраструктури України буде впроваджувати так звані "пакетні" знижки для авіакомпаній, які здійснюють значну кількість рейсів, на послуги аеропортів.
Про це повідомив віце-прем'єр-міністр, міністр інфраструктури України Борис Колесников під час брифінгу, передає прес-служба відомства.
"Буквально з другого півріччя 2012 року ми впроваджуємо пакетні знижки для авіакомпаній на послуги аеропортів. За кредитом на літаки ми пішли", - підкреслив Колесников.
За словами Колесникова, здешевлення квитків можливе тільки тоді, коли український авіаринок стане конкурентним. Ціна квитка залежить від трьох чинників: ціни на пальне, доступності кредитів для купівлі літаків і вартості надаваних послуг в аеропортах. Отже, Мінінфраструктури України в межах своєї компетенції буде працювати над наданням авіакомпаній, що виконують значну кількість рейсів, пакетних знижок на обслуговування в тому чи іншому аеропорту.
Віце-прем'єр-міністр України зазначив, що зараз в Україні існують два основні стереотипи: домінування на європейських ринках low-cost компаній і такий, що нібито Україна не пускає бюджетні авіакомпанії на свій ринок, чим і викликані дорогі квитки. За словами Колесникова, всі бюджетні авіакомпанії, які зверталися з пропозицією працювати в Україні, отримали відповідні ліцензії.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас