Українська Біржа Проектів "STARTUP.UA" провела чергову зустріч інвесторів і підприємців — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українська Біржа Проектів "STARTUP.UA" провела чергову зустріч інвесторів і підприємців

405
На черговій зустрічі Української Біржі Проектів "STARTAP.UA", яка відбулася 15 грудня 2011 року, були представлені дванадцять нових інвестиційно-привабливих та перспективних проектів, серед яких: "Оптова і дрібнооптова торгівля іграшками", "Український бренд дитячого модного одягу", "Заміська база відпочинку", "Повнометражний анімаційний фільм 3D", "Конвеєрні автомийки "Форсаж"", "Двокомпонентна упаковка", "Розробка додатків під ОС "Android"", "Приладобудування", "Платформа для створення мобільних програм", "Механомагнітний реактор", "Ліжко лікувально-опікове", "Браузерна онлайн-гра".
За результатами голосування, переможцем у секції венчурних інвестицій, став проект "Конвеєрні автомийки "Форсаж"". Основна ідея проекту - створення третього за рахунком автоматичного мийного комплексу. На сьогоднішній день два комплекси вже запущені і успішно діють. Одна мийка працює у форматі повного циклу послуг і займає площу 600 кв.м., друга - надає послуги конвеєрної зовнішньої мийки та займає площу 200 кв.м. Для реалізації проекту необхідно 1 700 000 доларів США, частка інвестора складає 90%.
У секції стартапів переміг проект "Браузерна онлайн-гра". Інвестиційна ідея проекту - створення браузерної онлайн гри у вигляді соціальної мережі. Ігровий світ являє собою реальну карту світу з 170 країнами та поділом на 1 100 регіонів, де кожен може спробувати себе в ролі політика, бізнесмена, керівника країни, при цьому взаємодіючи не з комп'ютерним інтелектом, а з іншими гравцями. Гра будується як на внутрішній боротьбі між різними політичними поглядами на розвиток своєї країни, так і на конфліктах між країнами, які, як правило, переносяться з реального життя. Для реалізації проекту необхідно $ 245 000, ці кошти автор ідеї планує повернути за два роки.
Традиційно, до заходу був підготовлений черговий випуск Каталогу Українських Проектів, який на даний момент є унікальним і єдиним в Україні. Тут зібрана найактуальніша інформація про найцікавіші, інвестиційно - привабливі проекти. У каталозі представлені як проекти - стартапи, так і існуючі бізнеси, яким необхідні кошти на розвиток.
Всі презентації були умовно розділені на дві групи за критерієм тривалості виступу автора ідеї проекту. Перша група - виступи тривалістю 10 хвилин, сім з яких відводилося безпосередньо на презентацію і 3 хвилини - на питання присутніх. Виступи проектів другої групи тривали по 3 хвилини. Цей час відводився виключно на презентацію проекту. Під час фуршету, де всі зібралися після офіційної частини, автори ідей проектів мали можливість поспілкуватися з інвесторами вже в неформальній обстановці.
За кожним проектом в додатковому залі був закріплений "інформаційний стіл". Тут інвестори могли отримати всю необхідну інформацію та матеріали за проектом, який їх зацікавив, а також поспілкуватися з власником проекту.
Детальне обговорення проектів, пропозиції інвесторів, усні домовленості - це результати зборів Української Біржі Проектів "STARTUP.UA".
Чергові збори Української Біржі Проектів відбудуться в березні. Команда "STARTUP.UA" зараз активно працює над новою серією інвестиційних ідей.
За матеріалами:
Стартап.юа
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас