Азаров доручив Києву побудувати прямий проїзд від Дарницького мосту до Дарницького залізничного вокзалу до травня 2012 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров доручив Києву побудувати прямий проїзд від Дарницького мосту до Дарницького залізничного вокзалу до травня 2012

422
Прем'єр-міністр Микола Азаров доручив Київській міській державній адміністрації побудувати прямий проїзд від Дарницького залізнично-автомобільного мостового переходу до Дарницького залізничного вокзалу до травня 2012 року.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби Кабінету Міністрів.
"Микола Азаров доручив до травня 2012 року побудувати прямий проїзд від Дарницького мосту до Дарницького залізничного вокзалу", - сказано в ньому.
Під час відкриття в Києві прямого руху по проспекту Григоренка в напрямку Дарницького мосту прем'єр також доручив придумати назву дороги до Дарницького вокзалу.
"Цю дорогу треба назвати, коли в травні ми її відкриємо, одночасно дамо їй ім'я", - сказав Азаров.
Також він зазначив, що в 2012 році Кабмін планує продовжити реалізацію великих інфраструктурних проектів і будівництво соціальних об'єктів, зокрема доріг, лікарень, шкіл і дитячих садків.
Як повідомляло агентство, у серпні Південно-Західна залізниця відкрила автомобільний рух по Дарницькому мосту в Києві з лівого на правий берег в бік Конча-Заспи.
27 травня було відкрито заїзд на Дарницький міст з боку моста Патона для руху на лівий берег.
31 березня було відкрито автомобільний рух по Дарницькому мосту з правого берега Дніпра (Наддніпрянське шосе) на лівий, а в грудні 2010 - з лівого берега Дніпра на правий у бік моста Патона.
Залізничне сполучення на мосту було відкрито у вересні 2010 року.
Будівництво моста почалося в 2004 році, проектом передбачена загальна протяжність моста 1066 м, 2 залізничні колії, 6 смуг руху автомобільного транспорту.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас