Держслужбовці США можуть іти в неоплачувану відпустку через бездіяльність конгресу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Держслужбовці США можуть іти в неоплачувану відпустку через бездіяльність конгресу

Казна та Політика
211
Американські держслужбовці можуть з понеділка йти у безстрокову неоплачувану відпустку, якщо конгрес США не прийме до вечора п'ятниці пакет законів про фінансування держструктур в 2012 фінансовому році, що почався 1 жовтня.
Термін дії закону про тимчасове фінансування держструктур закінчується опівночі 17 грудня. У разі якщо парламентарії за час, що залишився, не знайдуть компроміс у бюджетній суперечці, близько 800 тис. державних службовців можуть піти у безстрокову відпустку без збереження утримання.
Інструкції з зазначенням бути готовими піти в неоплачувану відпустку отримали вранці в четвер і пізно ввечері в середу службовці декількох міністерств і відомств. Як повідомили місцеві ЗМІ, відповідний лист, підписаний держсекретарем США Хілларі Клінтон, було розіслано співробітникам апарату держдепартаменту.
"Це правда, такий лист був розісланий. Я його отримав", - підтвердив РИА Новости співробітник апарату одного із заступників Клінтон.
У Міністерстві транспорту США і Мінсільгоспі також підтвердили, що керівництво міністерств попереджало про можливі тимчасові перерви з фінансуванням.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас