МЗС: Якщо Україна не парафує угоду з ЄС, Армагедону не буде — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МЗС: Якщо Україна не парафує угоду з ЄС, Армагедону не буде

451
У Міністерстві закордонних справ України повідомили, що парафування угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом, можливо, не відбудеться на саміті 19 грудня.
Про це повідомив ЛІГАБізнесІнформ директор департаменту інформаційної політики МЗС України Олег Волошин.
За його словами, Міністерство закордонних справ продовжує роботу над угодою про асоціацію між Україною та ЄС і займається підготовкою саміту 19 грудня.
При цьому в МЗС зазначили: "Можливо, що парафування угоди про асоціацію не відбудеться в рамках саміту. Але, втім, буде заявлено про зближення сторін і про завершення переговорів про асоціацію", - сказав Волошин.
При цьому він пояснив, що парафування угоди - це визнання ідентичності тексту угоди тій, про що було домовлено. "Це чисто технічний етап, який жодним чином не вводить в дію сам документ. Нічого не зміниться від того, парафовано текст чи ні", - додав Волошин.
"Так, ймовірно, що парафування нічого очікувати, але це не Армагедон. Для нас принципове саме завершення переговорів. Саміт важливий сам по собі", - підкреслили в МЗС.
Нагадаємо, днями глава МЗС України Костянтин Грищенко заявив, що Київ має всі шанси успішно провести саміт Україна-ЄС 19 грудня.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас