У Новій Зеландії морський котик заповз у будинок і ліг на диван — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Новій Зеландії морський котик заповз у будинок і ліг на диван

59
Додому до жительки новозеландського Північного острова забрело дитинча морського котика.
Інцидент стався, коли господиня будинку Аннетт Свофер була вдома і займалася своїми справами, пише New Zealand Herald. Тварина не тільки зуміла потрапити в будинок, але і подолала кілька сходинок на шляху до кухні, а потім вляглася на диван, передає Лента.ру.
Котик пробрався в будинок новозеландки через спеціальні міні-двері для кішок. За словами господині будинку, коли дитинча опинилося в приміщенні, пролунав гучний шум, і, оскільки жінка не бачила непроханого гостя, вона подумала, що це буянять її вихованці. "Я вирішила, що кішки принесли додому кролика або ще щось, і я пішла подивитися. Виходжу, а у мене на кухні морський котик", - поділилася спогадами Свофер.
Мешканка Північного острова зізналася, що коли побачила маленького тюленя, вона спочатку прийняла його за галюцинацію. Свофер подзвонила сусіду і попросила його прийти, щоб підтвердити реальність тварини. Тим часом котик вже влаштувався на дивані. Він безстрашно пройшов до місця, де йому захотілося полежати, не звертаючи особливої уваги на кішок і собак господині дому.
Свофер заявила, що незважаючи на те, що дитинча не виглядало агресивним, вона звернулася до фахівців служби допомоги тваринам і повідомила про незвичайного візитера. Співробітники служби в свою чергу зателефонували працівникам відомства з охорони і збереження дикої природи Нової Зеландії, і ті виїхали додому до Свофер.
Виявилося, що фахівцям раніше того ж дня вже повідомили про котика - його бачили на вулицях. Працівники природоохоронного відомства зловили морського котика в будинку Свофер, посадили його в сітку і коробку і повезли до затоки, де тварину випустили.
Новозеландські котики надежать до виду вухатих тюленів і мешкають в Новій Зеландії та Австралії. Дорослі самці виростають до 2,5 метра і важать до 180 кілограмів.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас