Fitch підтвердило рейтинги банківської групи Lloyds на рівні "А/F1" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Fitch підтвердило рейтинги банківської групи Lloyds на рівні "А/F1"

136
Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings підтвердило довгостроковий і короткостроковий рейтинги дефолту британської банківської групи Lloyds Banking Group plc і банків, що входять до неї, - Lloyds TSB Bank plc's (LTSB), HBOS plc's (HBOS) and Bank of Scotland plc's (BOS) - на рівні "А/F1", прогноз щодо рейтингів - "стабільний", передає РИА Новости.
Fitch відзначає, що одним з факторів рейтингової дії відносно Lloyds стала ймовірність отримання у разі виникнення фінансових проблем фінансової допомоги від держави, якій належить 40,2% в групі. Рейтинги стійкості групи підтверджені на рівні "bbb".
"Рейтинги стійкості Lloyds підтримуються винятковою силою філіальної мережі у Великобританії, значним прогресом групи в сфері зменшення співвідношення позикових коштів до власних коштів, зниженням ризику на балансі банку, високим буфером ліквідності, а також солідною капіталізацією", - вважають експерти агентства.
У той же час у Fitch відзначають, що рейтинги стійкості Lloyds також відображають залежність банківської групи від фондування і високі ризики, пов'язані з кредитами в сфері нерухомості.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас