Лондонський таксист поїхав в Мадрид за собакою клієнтки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лондонський таксист поїхав в Мадрид за собакою клієнтки

65
Лондонський таксист виконав замовлення своєї постійної клієнтки, яка попросила шофера з'їздити в Мадрид, забрати там її пса породи лабрадор і повернутися з ним до Великобританії. Про незвичне замовлення, що надійшло Джону Джаппу, повідомляє NewsLite.
За словами Джаппа, коли жінка зателефонувала йому, вона не відразу сказала, що хоче попросити його з'їздити в іспанську столицю. Спочатку вона поцікавилася, чи перевозить таксист собак у своєму авто, і той відповів, що готовий прийняти замовлення на транспортування пса.
Тоді жінка запитала його, у скільки їй обійдеться оплата шляху з Великобританії до Іспанії і назад, і Джапп був надзвичайно здивований таким питанням. Коли співрозмовниця таксиста пояснила, що він повинен буде забрати собаку в Мадриді і привезти її в Лондон, він погодився здійснити таку подорож. У яку суму обійшлася жінці оплата послуг водія, не уточнюється.
В Іспанію Джапп відправився на поромі, який прийшов до міста Сантандер. Звідти таксист відправився в Мадрид вже на машині. У столиці Іспанії Джапп забрав пса в умовленому місці і поїхав з ним до Великобританії. На зворотний шлях, який таксист вирішив виконати на машині, пішло приблизно 16 годин. Собака в результаті возз'єдналася зі своєю господинею в Лондоні.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас