Янукович обговорив з Литвином затвердження держбюджету-2012 і ситуацію в Раді — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович обговорив з Литвином затвердження держбюджету-2012 і ситуацію в Раді

Казна та Політика
136
Президент України Віктор Янукович і голова Верховної Ради Володимир Литвин у вівторок обговорили питання ухвалення державного бюджету на 2012 рік та проблемні питання завершення нинішнього року, повідомив спікер парламенту на зустрічі з учнями-членами Малої академії наук.
За його словами, до нового року залишився один пленарний тиждень і "ми повинні покласти під ялинку закон про державний бюджет", який зараз проходить опрацювання в Кабінеті міністрів.
В.Литвин підкреслив, що при формуванні головного фінансового документа повинні бути враховані і непроста економічна ситуація, яку переживає світ, і "стиснення" економічних можливостей всередині країни. При цьому спікер наголосив на важливості прийняття реального бюджету.
Крім того, глава держави і керівник парламенту обговорили внутрішньополітичну ситуацію, в тому числі, процеси, які відбуваються у Верховній Раді.
Сторони також обговорили питання завершення переговорів з Євросоюзом щодо Угоди про асоціацію та зону вільної торгівлі. "Ми обговорили те, які практичні та законодавчі кроки необхідно здійснити в плані реалізації дорожньої карти щодо спрощення візового режиму з ЄС", - сказав В.Литвин.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас