Психологи назвали дві речі, які роблять шлюб щасливим — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Психологи назвали дві речі, які роблять шлюб щасливим

90
Що є ключем до успішного шлюбу? На думку експертів, це... щедрість, а також секс, що задовольняє обох партнерів. Чим більше безкорисливі одружені люди, тим більше шансів на щасливий, тривалий союз.
Як показало дослідження, пари, у яких рівень щедрості перевищував середньостатистичний рівень, в п'ять разів частіше заявляли про те, що щасливі. Задовільне статеве життя також вказує на підвищені шанси жити разом довго і щасливо. Крім цього, чим більш щедрими є партнери, тим більше вони задоволені інтимними аспектами свого спільного життя. Таким чином, зробили висновок дослідники, щедрість може бути ключем як до сексуальної задоволеності, так і до щастя і благополуччя в сімейному житті в цілому.
Акти щедрості можуть включати такі прості речі, як букет квітів, каву, а також фізичну увагу. При цьому необхідно, щоб партнер, на якого виливається щедрість, потребував таких проявів любові. Приміром, якщо він любить горіхи, однак вона дарує йому шоколад, такий подарунок не вважається знаком щедрості. "Щедрість партнера говорить про те, що він знає, чого ви хочете, і намагається дати це вам", - пояснюють дослідники.
Що стосується сексу, чоловіки і жінки, задоволені своїм статевим життям, в 10-13 разів частіше визнають свій шлюб щасливим. Крім сексу і щедрості, на щастя в сімейному житті впливають відчуття взаємних зобов'язань і позитивне ставлення до дітей.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас