Луценко не згоден на амністію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Луценко не згоден на амністію

Кримінал
429
Екс-глава МВС Юрій Луценко заявив, що не має наміру погоджуватися на можливу амністію. Про це він розповів в інтерв'ю НБН.
Чутки про свою амністію після винесення вироку екс-міністр прокоментував так: "Про чутки є хороша пісня у Висоцького. А реалії в тому, що інкриміновані мені статті ніколи не бувають предметом амністії. Але я на неї і не погоджуся, тому що ніяких злочинів не скоював".
Крім того, Луценко прокоментував можливу неучасть екс-прем'єра Юлії Тимошенко у виборчій кампанії в Раду в 2012 році. На його думку, "без участі лідера опозиції повноцінні парламентські вибори неможливі". "Це аксіома демократії, про яку так часто говорять українські "достойники", - додав він.
Також колишній глава міліції ще раз підкреслив, що виступає за спільний похід опозиції на вибори. "Перспективи у дрібних партій немає. У своїй боротьбі амбітних мікрогетьманів вони не потрібні виборцям. У сьогоднішній ситуації авторитарного правління Партії регіонів ця істина більш ніж очевидна. Тому ще в минулому році я рекомендував друзям з "Народної самооборони" визначитися з роботою в існуючих опозиційних структурах "Батьківщини", "Фронту Змін" або "УДАРу". При цьому я наполягаю на тому, що об'єднання їх в один виборчий список - шлях до перемоги і подальшої співпраці у владних структурах. Всі розмови про другу, третю, четверту колони - шлях в протистояння зразка 2005-2009 років", - сказав Луценко.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас