Єгипетський суд виніс рішення про замороження банківських рахунків Хосні Мубарака і його сім'ї — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Єгипетський суд виніс рішення про замороження банківських рахунків Хосні Мубарака і його сім'ї

Казна та Політика
123
Рішення про замороження активів 83-річного екс-президента Єгипту Хосні Мубарака і його сім'ї визнав законним єгипетський суд. 20 лютого рішення про замороження рахунків Мубарака і його сім'ї ухвалила служба у боротьбі з незаконним збагаченням.
За судовою постановою крім рахунків самого колишнього єгипетського президента заморожені рахунки його дружини Сюзанни Сабет, двох його синів - Алаа і Гамаля, а також їхніх дружин і двох онуків Мубарака, повідомляє ІТАР-ТАСС. В цілому сума заморожених активів становить близько 450 млн доларів.
Крім цього, згідно з даними служби з боротьби з незаконним збагаченням, в швейцарських банках на рахунках синів Мубарака є не менше 340 млн доларів. При цьому 300 млн з них належать старшому синові Мубарака - Алаа.
Мубарак і два його сини, Алаа і Гамаль, були звинувачені в корупції. Зараз вони втрьох перебувають під арештом. Крім цього колишній президент Єгипту, що перебуває в Міжнародному клінічному центрі під Каїром, також звинувачується в причетності до вбивства близько 850 протестувальників, які загинули під час повстання, що призвело до повалення Хосні Мубарака.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас