Єфремов упевнений, що ЄС і США не вводитимуть санкції проти Києва: Україна - не Білорусь — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Єфремов упевнений, що ЄС і США не вводитимуть санкції проти Києва: Україна - не Білорусь

Казна та Політика
874
Голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов переконаний, що міжнародні санкції стосовно України у зв'язку з ситуацією, яка склалася навколо справи екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, застосовані не будуть.
"По-перше, є держава Україна, є народ України. Я не думаю, що європейські політики настільки недалекоглядні і не розуміють, що вводячи певні санкції, вони вводять санкції не проти Януковича, або конкретно Єфремова, або ще когось, вони вводять санкції проти держави і всього народу - це перш за все. Україна - не Білорусь, і не буде такою, я запевняю", - заявив Єфремов.
Він також заявив, що подальша євроінтеграція України можлива за умови, якщо Євросоюз буде рахуватися з Україною як з рівним партнером. "Що для ЄС взагалі Україна? Якщо з нами будуть розмовляти - ви йдіть туди, зробіть ось так, то, напевно, з такими підходами, йти до Євросоюзу дійсно не варто", - зазначив політик в ефірі 5 каналу.
"А якщо з нами як з країною будуть рахуватися, будуть визнавати, що у нас є закони, і Президент на сьогоднішній день не може давати команду щодо скасування законів, або давати команду щодо скасування судам та правоохоронних органів - ви робіть так і не інакше. Ми тоді точно повернемося назад і вперед ми не підемо", - заявив Єфремов.
Нагадаємо, раніше заступник голови партії Батьківщина Григорій Немиря заявив, що на відповідних рівнях в ЄС і в США обговорюється можливість введення персональних санкцій стосовно осіб, причетних до кримінального переслідування екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас