У Бакая свого часу знайшлися аргументи для зняття обвинувачень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Бакая свого часу знайшлися аргументи для зняття обвинувачень

Кримінал
312
У столичній прокуратурі забули про резонансні судові процеси проти екс-керівника Державного управління справами Ігоря Бакая. Його звинувачували за тією ж статтею, за якою вже винесли вирок Тимошенко. Проте Бакая так і не ув'язнили. Про це повідомляє видання "Дело".
У квітні минулого року апеляційний суд столиці визнав правомірним закриття справи проти високопосадовця. Однак у слідчому відомстві вже півтора року мовчать щодо гучної справи та не намагаються оскаржити рішення. Нагадаємо, у 2005 році Генпрокуратура порушила кримінальну справу проти Ігоря Бакая. Мова йшла про відчуження столичних готелів "Дніпро" та "Україна", а також нерухомості на території національного комплексу "Експоцентр України".
А ще екс-завхозу Леоніда Кучми інкримінували використання літаків держпідприємства "Україна" у власних цілях. Контрольно-ревізійне управління встановило: за період керування Бакая, у центральному апараті Державного управління справами незаконно витрачено майже 800 мільйонів гривень. У прокуратурі ж твердять: Бакай не винен.
"В кримінальних справах Бакай допитувався. Обвинувачень Бакая в кримінальних справах немає", - заявив Генпрокурор України Віктор Пшонка. Передає телеканал UBR.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас