Медведєв: Росія переживе, якщо їй відмовлять у членстві в СОТ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Медведєв: Росія переживе, якщо їй відмовлять у членстві в СОТ

Казна та Політика
358
Росія переживе, якщо їй відмовлять у членстві у Світовій організації торгівлі, сказав президент РФ Дмитро Медведєв на зустрічі з Громадським комітетом своїх прихильників. "Всі повинні розуміти, і наші партнери щодо процесу приєднання до СОТ, що це не тільки в інтересах Росії. Це в інтересах різного бізнесу, іноземного бізнесу і в цілому в інтересах грамотного регулювання міжнародних торговельних потоків. Це дорога з двостороннім рухом", - сказав Медведєв.
"Ми, звичайно, до цього готові, але якщо нам будуть говорити, що ми з якихось причин не гідні навіть, ми це переживемо. Це абсолютно точно, абсолютно щиро", - зазначив глава держави.
Медведєв заговорив про СОТ у відповідь на репліку губернатора Краснодарського краю Олександра Ткачова, який повідомив, що в найближчі три-п'ять років вітчизняне селянство зможе самостійно наситити внутрішній продовольчий ринок, і закликав президента не підірвати потенціал російського сільського господарства в процесі приєднання до Світової організації торгівлі.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас