МЗС: Україна підпише угоду про зону вільної торгівлі з ЄС до кінця року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МЗС: Україна підпише угоду про зону вільної торгівлі з ЄС до кінця року

Казна та Політика
702
Як і заплановано, Україна підпише Угоду про зону вільної торгівлі з ЄС до кінця року. Про це повідомив речник МЗС України Олександр Дікусаров, повідомляє кореспондент РБК-України.
"Україна зацікавлена в продовженні діалогу з ЄС найближчим часом. Практичні переговори щодо угоди про політичну асоціацію і ЗВТ тривають за графіком ... Політичний діалог з ЄС на вищому рівні є пріоритетом діяльності МЗС та керівництва держави", - повідомив представник МЗС .
Дікусаров зазначив, що "кінцевою метою інтеграції України в ЄС є здобуття повноправного членства в ЄС, це стратегічна мета і завдання України. Українська дипломатія робить все можливе, і буде робити, щоб завершити переговори щодо Угоди про асоціацію та зону вільної торгівлі з ЄС до кінця цього року. Поки ще є невирішені питання, але ми над ними працюємо, і переконані, що нам вдасться завершити переговори до кінця цього року".
Нагадаємо, сьогодні, 18 жовтня, стало відомо, що Євросоюз скасував візит Януковича в Брюссель, запланований на 20 жовтня.
Представник МЗС підкреслив, що "мова йде про перенесення візиту Віктора Януковича до Брюсселя, а не про скасування".
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас