"Приватбанк" має намір впровадити технологію безконтактних платежів PayPass — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Приватбанк" має намір впровадити технологію безконтактних платежів PayPass

Фінтех і Картки
622
"ПриватБанк" (Дніпропетровськ) завершив комплекс технологічних заходів, необхідних для впровадження в країні принципово нової технології безконтактних платежів MasterCard PayPass. Про це йдеться в повідомленні прес-служби банку.
"Відмінність цієї технології від традиційної полягає в тому, що для оплати покупок карту не потрібно прокатувати через термінал і підписувати чек. Для проведення невеликого платежу достатньо лише піднести стікер PayPass до платіжного терміналу, для більш істотних покупок - підтвердити оплату пін-кодом. І в тому, й іншому випадку оплата відбувається миттєво", - йдеться в повідомленні.
Як повідомили в банку, зараз йде тестування і остаточне "відкочування" технології, а також установка в торгових точках нових терміналів PayPass. Банк має намір запустити послугу в промислову експлуатацію до початку чемпіонату з футболу Євро-2012.
На сьогодні найбільш активно технологію PayPas впроваджують у Великобританії, Франції, Ірландії, Польщі й Туреччині. Муніципальна влада Лондона заявила, що до 2012 року, коли там відбудуться літні Олімпійські ігри, терміналами PayPass будуть оснащені не тільки всі торгові точки, а й міський транспорт.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас