Як отримати більше грошей для власних потреб? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як отримати більше грошей для власних потреб?

10083
Ви плануєте весілля, мрієте про ремонт або нову побутову техніку? У вас є свій власний маленький бізнес, і ви хотіли б покращити його прибутки? Тоді вам конче необхідна оптимізація ваших фінансів.
Коли гроші співають романси
Мабуть ні для кого не секрет, що ми живемо за часів перманентної кризи - вона розпочалася декілька років тому, і назавжди змінила наше життя. На перше місце вийшло бажання мати впевненість у завтрашньому дні, а ще більше - мати відчуття стабільності. Стабільності у своїй роботі, у заробітках, які вона приносить, у майбутньому для своїх дітей. Кожне із цих бажань так чи інакше, але залежать від вашого фінансового благополуччя - без нього у час будь-якої кризи неможливо почуватися спокійно.
А тепер задайте собі запитання - ваших наявних коштів вистачає на все необхідне? Напевно, відповідь більшості буде негативною. Начебто ви й заробляєте непогано, але коштів постійно на щось не вистачає? Хтось уже давно мріє про новий одяг, інші - про довго очікуваний відпочинок, який вже декілька років поспіль доводиться відкладати через нестачу фінансів. А дехто вже не перший рік дивиться на новенькі авто у автосалонох по дорозі на роботу, але замість купівлі тільки скрушно киває головою - не вистачає грошей навіть на перший внесок по кредиту. Знайомі ситуації, чи не так?
Безперечно, сьогодні ЗМІ просто переповнені різноманітними варіантами, які пропонують “легко та швидко” вирішити всі ваші фінансові проблеми що називається в борг - від яскравих пропозицій кредитів, позик і ломбардів аж рябіє у очах. Але незважаючи на зовнішню оманливу легкість, всі вони мають один суттєвий мінус - все те, що вони вам дають, доведеться повертати із відсотками. Маленькими (зрідка) чи великими (значно частіше) але повертати. Тому виникає абсолютно логічне запитання - чи існує альтернатива подібній “легкій” допомозі?
Якість перевірена часом і користувачами
Виявляється що існує, і вже досить давно. Чи багато ви знаєте про програми для домашньої бухгалтерії? Напевне, багато хто з вас щось чув про подібні сервіси. Проте чи користувалися ви ними? Швидше за все, більшість із вас відповість негативно. А даремно - сьогодні ці сервіси зробили значний крок уперед у порівнянні з недалеким минулим.
Один із найбільш яскравих прикладів - ДОМАШНІ ФІНАНСИ - система для обліку особистих і сімейних фінансів від порталу Finance.ua, який працює на ринку фінансової інформації вже понад 10 років. Серед беззаперечних переваг цього сервісу потрібно насамперед відзначити максимальну зручність у користуванні, у чому на власному досвіді переконалися вже понад 30 тисяч зареєстрованих користувачів. Так, ДОМАШНІ ФІНАНСИ працюють через веб-браузер, ніякий додатковий софт не потрібний. Тобто ви зможете отримати доступ до свого аккаунту з будь-якого комп’ютера або мобільного телефону, який має вихід в інтернет.
При цьому, все що вам необхідно, це з певною регулярністю - щодня або раз на декілька днів - вносити свої витрати та прибутки. А далі програма робитиме все сама. Через певний час, коли там з’явиться достатньо вашої фінансової історії, вона покаже вам - на що ви витрачаєте левову частку своїх заробітків, і дозволить спланувати місячний бюджет так, що вам вистачить грошей на все необхідне.
Окрім того, на відміну від більшості існуючих подібних програм, ДОМАШНІ ФІНАНСИ від Finance.ua допоможуть вам не просто запланувати будь-яке коштовне придбання - від мобільного телефону до автомобіля чи квартири - а й успішно контролювати збір коштів на його здійснення. Не вагайтеся - спробуйте. Просто зайдіть на ДОМАШНІ ФІНАНСИ і переконайтеся - з цим сервісом ви побачите ваші фінанси по-новому.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас