Поліція затримала американця в сотий раз у житті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Поліція затримала американця в сотий раз у житті

Кримінал
283
Американця Джозефа Уілсона заарештували за крадіжку з магазину шкарпеток і нижньої білизни на загальну суму 174 долари, пише The Huffington Post. Інцидент стався кілька днів тому в місті Порт-Сент-Лусі, штат Флорида. Для 50-річного Уілсона нинішній арешт став сотим у житті.
За даними поліції, про чергове правопорушення Уілсона у правоохоронні органи повідомив співробітник магазину, з якого зловмисник виніс шкарпетки і білизну.
Коли поліція прибула на місце виклику, Уілсон спробував утекти, сівши в білий автомобіль, припаркований неподалік від торгової точки. Він наказав водію рушати, але той відмовився, і викрадач шкарпеток спробував втекти від співробітників правоохоронних органів, вискочивши з машини.
Спочатку чоловік розповів співробітнику правоохоронних органів, що він просто вийшов на пробіжку, але втомився і вирішив трохи віддихатися, а потім зізнався, що скоїв крадіжку предметів одягу з магазину, бо в його житті настали "тяжкі часи".
Джозеф Уілсон був поміщений під варту. За його звільнення призначена застава в 20 тисяч доларів.
Попередні 99 арештів Уілсона також були зроблені в основному за дрібні правопорушення. Всього він був визнаний винним у скоєнні тих чи інших злочинів 35 разів.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас