АМКУ оштрафував Дніпропетровський завод хімвиробів на 0,1 млн гривень за недобросовісну конкуренцію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АМКУ оштрафував Дніпропетровський завод хімвиробів на 0,1 млн гривень за недобросовісну конкуренцію

207
Антимонопольний комітет оштрафував "Дніпропетровський завод хімічних виробів" на 100 тис. гривень за недобросовісну конкуренцію на ринку мастильних матеріалів.
Про це йдеться в повідомленні АМКУ.
"Антимонопольний комітет оштрафував ТОВ "Дніпропетровський завод хімічних виробів" на 100 тис. гривень за недобросовісну конкуренцію на ринку мастильних матеріалів для автомобілів. Як встановив комітет, завод неправомірно використовував на етикетках гальмівної рідини власного виробництва зображення черепахи на тлі гальмівного диска в розрізі", - йдеться у ньому.
Подібне зображення на упаковці аналогічної продукції раніше почало використовувати ТОВ "Тосол-Синтез" (Росія), яке не надавало заводу відповідного дозволу.
"За результатами розслідування, такі дії відповідача були направлені на використання чужої ділової репутації. Це, в свою чергу, могло призвести до змішування діяльності обох виробників мастильних матеріалів", - йдеться в повідомленні.
Згідно з ним, "Дніпропетровський завод хімічних виробів" визнав порушення та перефасував залишки продукції у пляшки з етикетками іншого зразка, а також знищив спірні етикетки.
"Дніпропетровський завод хімічних виробів" займається виробництвом автомобільної хімії, моторних масел, а також фірмової полімерної тари.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас