Екс-міністр фінансів Росії, який критикував Медведєва, звільниться з усіх посад — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Екс-міністр фінансів Росії, який критикував Медведєва, звільниться з усіх посад

545
Екс-міністр фінансів Росії Олексій Кудрін залишить пости у всіх структурах, включаючи і міжнародні, де він представляв Росію.
За словами помічника президента РФ Аркадія Дворковича, Кудрін звільниться з Ради з фінансових ринків, Національної банківської ради та низки інших організацій. Позиції будуть заміщені "чинними державними службовцями", повідомляє РІА Новини.
Що стосується термінів виходу колишнього міністра, то, як зазначив Дворкович, це відбуватиметься в міру "вирішення процедурних питань".
Олексій Кудрін, який очолював Мінфін з 2000 року, був відправлений у відставку з поста міністра фінансів після заяв про те, що він не згоден з деякими пунктами бюджетної політики Дмитра Медведєва. Кудріну не сподобалося зростання витрат на оборону, ініційоване президентом країни.
Екс-міністр фінансів заявив, що не бачить себе в уряді, який збирається очолити Дмитро Медведєв після березневих виборів 2012 року. Дмитро Медведєв назвав звільнення Кудріна питанням "державної дисципліни".
У свою чергу, прем'єр-міністр Володимир Путін заявляв, що незважаючи на відставку, Кудрін залишається членом його команди. Путін назвав Кудріна "потрібною людиною", "одним з найкращих фахівців не тільки в Росії, але і в світі".
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас