"Олімпійський" відкрився грандіозним шоу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Олімпійський" відкрився грандіозним шоу

58
Побачити відкриття Олімпійського змогли майже 60 тисяч глядачів. Ще 12 тисяч місць залишились вільними. Через специфічне розташування сцени. Такою була забаганка організаторів виступу Шакіри. Не завадило проведенню шоу і неповна завершеність стадіону. Та організаторам більшість недоліків вдалось приховати. Гостям же запропонували подарунки, аби скрасити враження.
Організатори завчасно потурбувалися про сувеніри. Усі гості прийшовши на місце отримують кепку, ліхтарик та підкладку на сидіння.
Не все гаразд було і з організацією дійства. Виконувати надскладні частини сценарію мали спеціалісти з Голівуду. Але там запросили надто великий гонорар - 1 млн дол. Тому для реалізації проекту фахівців шукали по всьому світу. Поляки привезли номер із барабанами, діаметр яких сягає 4-х метрів. Бельгійці допомогли унікальними підвісами для трюків у повітрі, які досі на стадіонах не використовувались. А німці привезли світові ефекти.
До самого стадіону у людей претензій не виникало. Кажуть: вбиралень вистачало, а місця зручні. Більшість квитків на дійство гості отримали безкоштовно. Втім вистачало і тих, хто сплатив за це гроші.
- Претензії були швидше за все до вартості квитків. Скільки треба було віддати? 800 гривень.
- З квитками проблем не було, тому що ми квитки купували.
- Звичайно, це небо і земля, порівняно з іншими стадіонами в Європі. А тут ми купляли квитки. У скільки не обійшлось? 800 гривень.
Сама вистава тривала майже 2 години. Протягом шоу глядачів розважали театралізовані вистави, вогняне дійство та візуальні проекції на полі стадіону. Завершив церемонію відкриття виступ всесвітньовідомої співачки Шакіри. Попри запланований сорокахвилинний концерт, виконавиця проспівала цілу годину. Втім обіцяного танцю босоніж вона так і не виконала. Погода завадила.
Свій перший іспит оновлений Олімпійський стадіон склав на відмінно. Церемонія відкриття засвідчила - головна арена країни до Евро 2012 готова.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас