Американський супергерой арештований поліцією за напад — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американський супергерой арештований поліцією за напад

158
Поліція американського міста Сіетл заарештувала самопроголошеного супергероя на прізвисько Фенікс Джонс за підозрою в нападі на групу людей
Як повідомляється, затриманий, не маючи на це права, використовував проти чотирьох городян перцевий спрей, пише Lenta.ru. Сам Фенікс Джонс заявляє, що намагався запобігти масовій бійці.
У ніч 9 жовтня, Фенікс Джонс і його напарник на прізвисько Привид патрулювали вулиці міста. Помітивши групу шумливих людей і вирішивши, що з'ясування відносин може закінчитися порушенням громадського порядку, затриманий спробував втрутитися в події, а його супутник знімав все на відеокамеру. Отримавши відсіч, Фенікс чотири рази застосував перцевий спрей, після чого був затриманий і поміщений під варту. І потерпілі, і правоохоронці стверджують, що спочатку порушення правопорядку місця не мали.
Як повідомляється, 23-річний Фенікс, якого насправді звуть Бенджамін Джон Френсіс Фодор, раніше брав участь у боях без правил. Пресі він став відомим на початку 2011 року. Тоді ЗМІ опублікували матеріали, присвячені супергероєві та його команді, в яких розповідалося про місію Фенікса та його однодумців, про його бажання посприяти порядку в місті і знизити кількість дрібних злочинів.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас