Обама, Саркозі і Кемерон обговорили ситуацію в єврозоні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обама, Саркозі і Кемерон обговорили ситуацію в єврозоні

Казна та Політика
388
Президент США Барак Обама, президент Франції Ніколя Саркозі та прем'єр-міністр Великобританії Девід Кемерон обговорили ситуацію в єврозоні, передає Reuters з посиланням на прес-службу Білого дому. Переговори лідерів країн відбулися у двох окремих телефонних розмовах.
У повідомленні зазначається, що Кемерон і Саркозі "погодилися з точкою зору Обами про необхідність прийняття рішучих заходів з метою якнайшвидшого розв'язання тривалої кризи, а також стимулювання економіки як у єврозоні, так і за її межами".
У свою чергу Саркозі розповів президенту США про домовленості, досягнуті під час зустрічі з канцлером Німеччини Ангелою Меркель. Нагадаємо, що на зустрічі глав провідних країн Старого Світу, яка відбулася 9 жовтня, сторони домовилися про прийняття спільних зусиль з рекапіталізації банківської системи, а також обговорили низку нових заходів щодо порятунку економіки Греції.
"Президент Франції особливо підкреслив, що його країна, так само як і Німеччина, має намір приступити до виконання заходів з порятунку економіки єврозони ще до засідання країн "великої двадцятки" (G20), проведення якого заплановано в Каннах", - йдеться в заяві Білого дому.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас