Турецькі контрабандисти "відбивалися" від поліції бджолами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Турецькі контрабандисти "відбивалися" від поліції бджолами

128
В Туреччині контрабандисти нацькували на поліцію, що проводила рейд, кілька десятків медоносних бджіл. Таким чином порушники правил ввезення товарів намагалися протистояти огляду їхньої вантажівки, де вони перевозили партію контрабандних сигарет, повідомляє DHA. Інцидент стався в неділю, 9 жовтня, на трасі в місті Адана.
В операції з затримки контрабандного вантажу брали участь представники управління поліції у справах економічної злочинності, а також бюро з боротьби з контрабандою та організованою злочинністю. Інформацію про можливе ввезення контрабанди в Туреччину вони отримали заздалегідь.
Коли поліцейські попросили водія підозрілої вантажівки відкрити кузов, він послухався. Однак замість того, щоб показувати співробітникам поліції ввезені товари, один зі спільників водія відкрив вулик з бджолами, що був у машині, і випустив комах на поліцейських. Всього від "нападу" бджіл постраждали 15 осіб.
У машині було декілька вуликів з бджолами - вони мали стати "камуфляжем" для реальної контрабанди. Всі вулики були витягнуті з машини, і поліцейські знайшли в кузові контрабандні сигарети. У партії було понад 32 тисячі пачок.
Компанію контрабандистів затримали, після чого на них було накладено адміністративний штраф. Їх відпустили з умовою, що вони з'являться до суду в призначений термін.
Куди були передані вулики з бджолами, не уточнюється.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас