Колесников: Туризму в Криму сприятиме розвинена транспортна інфраструктура — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Колесников: Туризму в Криму сприятиме розвинена транспортна інфраструктура

Казна та Політика
374
Розвиток транспортної інфраструктури в Криму буде сприяти більш інтенсивному розвитку однієї з пріоритетних галузей АРК - туризму. Про це сказав віце-прем'єр-міністр міністр інфраструктури України Борис Колесников, виступаючи на II Міжнародному Чорноморському економічному форумі, повідомили в прес-службі Радміну АРК.
За словами чиновника, у Криму необхідно розвивати Міжнародний аеропорт "Сімферополь", забезпечити швидкісне залізничне сполучення і будувати сучасні автомобільні дороги.
Віце-прем'єр-міністр повідомив, що в даний час завершується розробка концепції розвитку Західного Криму, зокрема, визначено земельні ділянки, на яких будуть побудовані об'єкти інфраструктури, вивчена транспортна система регіону.
Так, за словами Б.Колесникова, готові попередні проекти сучасного швидкісного шосе Сімферополь-Євпаторія протяжністю 51 км. На черзі вирішення проблем енергетичних, забезпечення водою та інших питань, забезпечення яких дозволить створити "справжній чорноморський курорт, який буде відкритий для громадян України та інших держав".
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас