Чавес вирішив націоналізувати фешенебельні курорти Венесуели — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чавес вирішив націоналізувати фешенебельні курорти Венесуели

Казна та Політика
249
Президент Венесуели Уго Чавес оголосив про плани націоналізації курортів на архіпелазі Лос Рокос, де зараз стоять розкішні вілли заможних людей, повідомляє Reuters. За задумом влади, на островах буде створено доступний державний курорт.
"Я завжди говорив, що Лос Рокос треба націоналізувати. Там повно будинків, які побудовані незаконно. Пора з ними розібратися", - пояснив свою думку У.Чавес.
Про реакцію на ці новини господарів вілл і бунгало, розташованих на карибському архіпелазі, поки нічого не відомо.
З моменту приходу до влади в 1999 році У.Чавес широко використовує націоналізацію для побудови "соціалістичного суспільства". Через цю процедуру пройшли сталеливарні, золотодобувні, сільськогосподарські, будівельні, фінансові і, звичайно, нафтовидобувні компанії Венесуели.
Як правило, господарі підприємств, що переходять у державну власність, залишаються незадоволені таким поворотом подій, але вплинути на ситуацію у них реальної можливості немає, оскільки У.Чавес користується майже необмеженою владою у своїй країні.
Єдине, що реально може перешкодити президенту побудувати власну версію соціалізму, - це здоров'я, що похитнулося: у У.Чавеса діагностували рак товстої кишки, після чого він почав інтенсивний курс лікування.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас