Ідентифікація громадян при обміні валюти може призвести до скорочення угод на ринку житла — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ідентифікація громадян при обміні валюти може призвести до скорочення угод на ринку житла

Валюта
1046
Рішення Національного банку України (НБУ) про введення паспортного контролю фізичних осіб при обміні валюти в банках і фінустановах може призвести до зменшення кількості угод на ринку житлової нерухомості, вважає керівник напрямку житлової нерухомості консалтингової компанії "Українська торговельна гільдія" ("УТГ") В'ячеслав Савченко.
"Сьогодні потенційні покупці змушені або зважитися розкрити в обміннику свої паспортні дані і координати, або йти на чорний ринок. В обох випадках для покупця нерухомості існують ризики", - цитує прес-служба компанії В.Савченка.
На думку В.Савченка, до моменту, поки учасники ринку не знайдуть варіанти щодо виходу з ситуації, кількість угод на ринку житлової нерухомості може зменшитися.
"Українська торговельна гільдія" створена в 2001 році і спеціалізується на комплексному супроводі девелоперських проектів. В управлінні компанії - великий пакет торговельної, офісної, виробничої, складської, житлової і заміської нерухомості.
"Українська торговельна гільдія" є членом Асоціації торговельних центрів України і Міжнародної ради торговельних центрів (ICSC), а також членом асоціації The Urban Land Institute (ULI).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас