Київ заявляє про заборгованість з єврооблігацій 800 млн дол — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ заявляє про заборгованість з єврооблігацій 800 млн дол

Казна та Політика
516
Заступник голови Київської міської державної адміністрації Руслан Крамаренко заявляє про заборгованість Києва за єврооблігаціями на рівні 800 млн доларів.
Про це він сказав журналістам.
При цьому Крамаренко відзначив, що внутрішньої заборгованості у міста наразі немає, але через залучення містом 350 млн гривень на закупівлю тролейбусів на цьому рівні з'явиться і вона.
"На цей час з цим кредитом (на закупівлю тролейбусів) вся заборгованість Києва (складе) за єврооблігаціями - 800 млн доларів і за внутрішніми боргами... 350 млн гривень", - сказав заступник голови.
При цьому він зазначив, що кредит на закупівлю тролейбусів є дуже вигідним для міста, оскільки частина відсоткової ставки буде виплачуватися з держбюджету.
Крамаренко також повідомив, що місто має намір закуповувати новий транспорт з системою кондиціонування, системою GPS, низькими підлогами.
Як повідомляло агентство, Київська міська державна адміністрація має намір залучити в Державного Ощадного банку залучити, який входить до групи найбільших, кредит обсягом 350 млн гривень на придбання тролейбусів.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас