На станціях київського метро добудують нові виходи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На станціях київського метро добудують нові виходи

253
Генеральним планом розвитку Києва до 2025 року передбачається будівництво нових виходів зі станцій метро Вокзальна, Університет і Дарниця.
Крім цього, планується продовжити існуючі лінії метро до житлових масивів Теремки, Виноградар, а також прокласти нову гілку на Троєщину, пише Сегодня. Також, для полегшення дорожнього руху, на шести в'їздах в місто передбачається спорудження місць для відстою вантажівок далекобійників.
Крім того, в плани київської влади входить спорудження соціального житла на Південних Осокорках, житломасиві Теремки і на частині території Пуща-Водиці. Що стосується хрущовок, то планується модернізувати 3 млн. квадратних метрів житла.
"У найближчі роки будуть запущені пілотні проекти реконструкції цілих кварталів: вулиці М.Гречка, Стеценка, Попудренка, Червоногвардійська, Мініна, Червоноткацька", - розповів директор Інституту генерального плану Києва Сергій Броневицький.
Для реалізації всіх передбачених планом проектів потрібно близько 500 млрд. гривень, які планується отримати в основному від інвесторів.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас