Кличко буде балотуватися в президенти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко буде балотуватися в президенти

9171
Лідер партії УДАР в Київській міській раді Віталій Кличко вирішив відмовитися від боротьби за місце київського міського голови з тим, щоб балотуватися в президенти
Про це повідомляє видання Цензор.net з посиланням на джерела в керівництві партії "УДАР".
Таке рішення Кличко нібито схвалив після зустрічі з бізнесменом Віктором Пінчуком, який запропонував розкручувати його як лідера загальнонаціонального масштабу.
"Участь в локальних виборах може перешкодити Віталію у загальнонаціональній кампанії, як технічно, так ійіміджево", - говорить джерело в партії "УДАР".
За інформацією видання, Пінчук запропонував Кличко свою концепцію роботи з медіа і своїх технологів. Це вже призвело до ротації кадрів у виборчому штабі партії - так, минулого тижня була відправлена ​​у відставку прес-секретар партії "УДАР" Лариса Мартюшева.
Ще однією причиною, з якої Віталій Кличко вирішив спробувати свої сили у виборах на пост президента країни - відсутність динаміки в рейтингу популярності по Києву, та її наявність по країні.
"Якщо в загальноукраїнському рейтингу Кличка ми бачимо хорошу динаміку, то в Києві таке зростання відсутнє", - говорить джерело.
Нагадаємо, згідно з даними, отриманими Центром "Соціальний моніторинг" та "Українського інституту соціальних досліджень імені Яременка в результаті соціологічних опитувань, рейтинг Віталія Кличка знизився, і зараз складає 13,7%, що нижче, ніж в його основного суперника, Олександра Попова. Водночас, дослідження соціологічної групи "Рейтинг" показали, що рейтинг Кличка в другому турі президентських виборів може зрівнятися з рейтингом Віктора Януковича.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас