Обама: США не вдалося вийти з кризи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обама: США не вдалося вийти з кризи

Казна та Політика
1224
Нинішньому уряду США поки так і не вдалося виправити ситуацію в американській економіці після кризи 2008 року.
Це визнав у понеділок, 3 жовтня, в інтерв'ю телекомпанії АВС президент США Барак Обама, передає ІТАР-ТАСС.
На питання про те, як він збирається переконувати співгромадян на майбутніх загальних виборах (які відбудуться в листопаді 2012 року), що їх економічне становище краще, ніж воно було за чотири роки до цього, Обама відповів: "Я не думаю, що воно краще, ніж чотири роки тому".
За його словами, добробут американців зараз "не кращий, ніж було до краху (восени 2008 року фінансової компанії) Lehman Brothers, до настання потім глобального "фінансової кризи, до цієї надзвичайної рецесії, яку ми переживаємо".
З точки зору Обами, його кабінету вдалося забезпечити "стійкий прогрес у стабілізації економіки".
Його також попросили прокоментувати результати нового опитування громадської думки, проведеного АВС та газетою The Washington Post і свідчить про те, що 55% американців упевнені, що Обама програє майбутні президентські вибори.
Американський президент висловив упевненість в тому, що "врешті-решт" виборці підтримають саме його, "вирішивши, що допомогти пересічним сім'ям відродити американську мрію" здатний політичний діяч, що володіє "концепцією розвитку на майбутнє".
Нагадаємо, за даними соціологічних опитувань, проведених компанією Gallup, за місяць після інавгурації рейтинг Обами в США знизився на 5%. Якщо в січні роботою Обами на президентській посаді були задоволені 68%, то тепер - 63%.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас