НБУ хоче забабахати свято, в 5 разів крутіше за "подвиг Луценка" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НБУ хоче забабахати свято, в 5 разів крутіше за "подвиг Луценка"

Казна та Політика
8119
Національний банк України (НБУ) має намір витратити на святкування свого 20-річчя 2,850 млн. грн.
Про це йдеться в повідомленні регулятора, оприлюдненому на сайті Державних закупівель.
В обґрунтуванні застосування процедури закупівлі в одного учасника вказується, що Нацбанк має намір закупити "послуги з організації та проведення концерту, фуршету, виготовлення сувенірної продукції, створення відеофільму про історію Національного банку України, підготовці сценарію і режисерсько-постановочного супроводу святкових заходів, охорону заходів, транспортне обслуговування та інші заходи з підготовки та відзначення 20-річчя створення Національного банку України".
Застосування процедури закупівлі в одного учасника регулятор пояснює "виникненням термінової потреби в товарах, роботах чи послугах", а також тим, що "наразі в Україні відсутні підприємства, які мають можливість своєчасно і в повному обсязі надати весь перелік послуг".
Міністерство економічного розвитку і торгівлі України погодило застосування процедури закупівлі в одного учасника, яким є київське ТОВ "ВІП СОЮЗ".
Термін поставки послуг - 14 жовтня 2011 року.
Джерело фінансування закупівлі - кошти Національного банку України.
Як відомо, серед звинувачень на адресу екс-голови МВС Юрія Луценка (у матеріалах третього блоку обвинувального висновку, підписаного слідчим ГПУ) фігурувало підписання екс-міністром документів про оренду палацу "України" для святкування Дня міліції в 2008 і 2009 роках і закупівлю квітів для запрошених артистів. Згідно з обвинувальним висновком, збитки держави від цих дій склали 609 тис. 720 грн.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас