Точка зору: Рішення народу щодо ринку землі має стати законом для уряду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Точка зору: Рішення народу щодо ринку землі має стати законом для уряду

Аграрний ринок
257
Про прийняття закону про ринок землі, то тут розвернуться більш запеклі баталії, ніж за зміни до Конституції України. Тому найкращим варіантом вирішення питання є проведення всеукраїнського референдуму. Про це в ефірі одного з телеканалів сказав народний депутат України, член бюджетного комітету Верховної Ради Дмитро Ветвицький, передає УНН.
Політик підкреслив, що питання ринку землі зараз стоїть дуже гостро і ним не можна не займатися.
"Але треба добре тричі подумати, можливо, просто потрібно дочекатися до того моменту коли закінчиться мораторій і земля стане вільним товаром на вільному ринку. Тобто будь-хто бажаючий зможе її купити. Я думаю, що саме з питання продажу землі сільгосппризначення буде баталій набагато більше, ніж з питань Чорноморського флоту, прийняття бюджету, навіть ніж про зміни Конституції України, бо це питання багатьох людей турбує і люди готові брати участь у вирішенні цього питання", - зазначив Д.Ветвицький.
За словами нардепа, найкращим варіантом є референдум з цього питання. Він підкреслив, що рішення народу продавати чи не продавати має стати законом для уряду.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас