Клюєв готовий допомогти Януковичу домовитися з Медведєвим — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Клюєв готовий допомогти Януковичу домовитися з Медведєвим

Енергетика
366
Під час переговорів у суботу президента України Віктора Януковича з президентом РФ Дмитром Медведєвим і прем'єр-міністром РФ Володимиром Путіним у Москві буде знаходиться перший віце-прем'єр України Андрій Клюєв та інші керівники, заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов в Москві перед початком XII з'їзду партії "Єдина Росія".
Як повідомляє прес-служба Партії регіонів, Єфремов зазначив, що Клюєв і всі керівники, які перебувають зараз у Москві, готові взяти участь у цих переговорах у разі потреби.
Відповідаючи на питання, чому Янукович буде один на переговорах з російським керівництвом, Єфремов сказав: "У нас президент достатньо підготовлений для того, щоб вести переговори на такому рівні".
"Я не думаю, що переговори будуть простими. Вони будуть складними, але в кінцевому підсумку керівники вийдуть на конструктив", - зазначив депутат.
Депутат переконаний, що сам факт проведення такої зустрічі свідчить про те, що відносини між Україною і РФ перебувають у конструктивній стадії розвитку. "Йде діалог між керівниками держав, а те, що нам дісталася тяжка спадщина, відомо всім. Потрібно знайти рішення, як цю спадщину подолати", - Єфремов.
У той же час Єфремов зазначив, що російському керівництву, маючи такий аргумент (договір 2009 року) в передвиборний період, "тяжко приймати рішення".
Партія регіонів прибула на з'їзд "Єдиної Росії" в ролі гостей.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас