Що із Луценком - невідомо, але в СІЗО вилікують - визнав суд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Що із Луценком - невідомо, але в СІЗО вилікують - визнав суд

Кримінал
341
До Київського діагностичного центру возили Юрія Луценка. Державна пенітенціарна служба не бачить необхідності лікувати його поза Лук’янівським СІЗО. Про це заявив голова відомства Олександр Лисицков. Як повідомляють Українські новини. Тим часом, суд над екс-міністром перенесли на 27 вересня. Головна причина - неявка свідків.
Водія Луценка прийняли на роботу законно. Про це сьогодні заявив на допиті екс-керівник департаменту розвідки при МВС України Олексій Прилипко. Він повідомив правосуддю, що не отримував прямої вказівки від посадовця працевлаштувати цивільну особу. І зазначив, що не вбачає у звичайній рекомендації нічого протизаконного.
"Не інкримінується Луценку сам факт взяття, тобто порядок взяття на роботу. Свідок сьогодні чітко і однозначно сказав, що усвідомлював, що це людина Луценка і про це йому прямо було вказано", - висказав своє розуміння відповіді прокурор Дмитро Лобань.
Тим часом, на що хворий Луценко – досі остаточно не відомо. Учора його возили до Київського міського діагностичного центру. У пенітенціарній службі заявляють: підсудного обстежували лікарі та призначили ліки. Однак, дружина екс-міністра каже, що їй не відомо про висновки медиків.
"Він сидить з температурою. Це вже не той запал, який був раніше у Луценко. Видно, що він хворий. Це були спазми, йому дали знеболювальне, було три приступи вночі. Черевна порожнина болить - приступи черевної порожнини. То як може людина ходити?", - пояснює дружина підсудного Ірина Луценко.
Екс-міністр перебуває у СІЗО з грудня минулого року. Наступне засідання суду відбудеться 27 вересня. Повідомляє телеканал UBR.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас