15 млн ошуканих, 5 років в'язниці - тепер Мавроді та МММ у Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

15 млн ошуканих, 5 років в'язниці - тепер Мавроді та МММ у Києві

Валюта
459
Окрім хабарів, українців зубожили й фінансові піраміди - на сотні мільйонів доларів. Втім, такі цифри вкладників не лякають. Люди ласі до легких та швидких грошей. На черзі МММ. Сергій Мавроді вже в Україні. Однак скандальна організація поза законом. За неї пообіцяли взятися прокуратура та СБУ.
Компанія, вкладниками якої стали, нібито, двісті тисяч українців, не внесена до реєстру фінзакладів України. Діяльність піраміди незаконна. Сам засновник по всій столиці розмістив рекламу чергового дітища. Свого часу за шахрайство Мавроді відсидів 5 років. За різними оцінками, ошукав до 15 мільйонів громадян. Збитки оцінюють від ста мільйонів до мільярда доларів.
"Сейчас он решил по Украине все развернуть. Наверное, хочет посидеть в Киевской тюрьме. Но не это главное. Главное, что люди пострадают. Люди, которые принесут свои деньги, доверившись проекту. На самом деле это финансовая афера. Люди должны понимать, что в первую очередь они себя обманывают. А потом уже позволяют обмануть себя другим участникам этой аферы", - попереджає правозахисник Едуард Багіров.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас