Президент: Україна утримується від приєднання до Митного Союзу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Президент: Україна утримується від приєднання до Митного Союзу

Казна та Політика
1073
"Україна утримується від схвалення рішення про приєднання до Митного Союзу з нашими колишніми радянськими республіками під головуванням Москви", - про це Президент України Віктор Янукович сказав в інтерв'ю в АР, перебуваючи з візитом в Нью-Йорку.
За словами Януковича, підписання торгової угоди з зазначеною групою зробить неможливим для Києва укладення угоди про зону вільної торгівлі з ЄС.
Президент також зазначив, що дана проблема залишає багато питань без відповіді.
Нагадаємо, Янукович під час робочого візиту дав інтерв'ю агентству "Associated Press", в якому розповів про судову справу колишнього Прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.
Інтерв'ю провів відомий журналіст Стівен Херст. Журналіст насамперед поцікавився цілями, з якими Президент України прибув на 66-у сесію Генеральної Асамблеї ООН. Серед інших тем інтерв'ю - українсько-російські відносини, євроінтеграційний поступ України і судова справа колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.
Як повідомлялося, Янукович прибув до штаб-квартиру ООН в Нью-Йорку. Глава Української держави бере участь у Засіданні високого рівня з Лівії ("2-а зустріч групи "Друзі нової Лівії").
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас