Колесніков різко критикує запропонований Мінфіном проект держбюджету-2012 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Колесніков різко критикує запропонований Мінфіном проект держбюджету-2012

Казна та Політика
421
Віце-прем'єр - міністр інфраструктури України Борис Колесніков серйозно розкритикував запропонований Міністерством фінансів проект державного бюджету країни на 2012 рік, внесений в парламент.
"Звичайно, я незадоволений, і це буде предметом окремої розмови з міністром фінансів (...), а також з нашою фракцією в парламенті. Жодних підкилимних речей не буде, буде відкрита чесна розмова" - сказав він журналістам у п'ятницю в аеропорту "Бориспіль", відповідаючи на питання кореспондента агентства "Інтерфакс-Україна" про оцінку запропонованого проекту держбюджету,
Колесніков зазначив, що в проекті бюджету не враховано потреби великих українських міст у проектуванні будівництва метрополітену.
"Думаю, Мінфін нікуди не дінеться і дасть гарантії з Дніпропетровського метрополітену та з проектування Донецького метрополітену, рівною мірою як Київського і Харківського, відкритим способом" - вважає віце-прем'єр.
Він також наголосив на необхідності надання державних гарантій під покупку тренажерів для студентів авіаційних вузів. "Інакше виходить, що в авіаційних вузах Міністерство освіти готує нам кого завгодно, тільки не льотчиків і стюардес", - обурився віце-прем'єр.
Колесніков також назвав "огидним" адміністрування Мінфіном акцизу на паливо.
"Третя частина палива продається контрабандним, по суті справи, бандитським шляхом. Я думаю, президент збере всіх з паливного акцизу", - сказав він.
Як повідомлялося, уряд України ввечері 15 вересня вніс до Верховної Ради проект закону "Про Державний бюджет України на 2012 рік" з доходами 337,56 млрд грн і дефіцитом 24,13 млрд грн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас