Мер Москви: Фінансова допомога Чорноморському флоту в Криму продовжиться — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мер Москви: Фінансова допомога Чорноморському флоту в Криму продовжиться

Казна та Політика
270
Уряд Москви продовжить надавати фінансову підтримку Чорноморському флоту Росії в Криму, однак буде здійснювати її іншим чином.
Про це в ефірі радіостанції "Вести ФМ" заявив мер Москви Сергій Собянін.
За його словами, тепер засобами, адресованими як соціальна допомога ветеранам і військовослужбовцям Чорноморського флоту, буде займатися Будинок Москви в Севастополі.
"З того, що закуповували, флоту діставалася тільки чверть. І ця чверть розподілялася досить дивним чином, наприклад, обладнання для дитячих садків опинялось в Дагестані, а швидка допомога - в Архангельську", - сказав Собянін.
"Звичайно, щось доходило до людей, але нас не дуже влаштовує, коли щось доходить, а більша частина не доходить, тому ми ці гроші розгорнули і віддаємо Дому Москви в Севастополі, нашій організації, яка всі ці 74 мільйона буде витрачати на соціальну допомогу", - заявив Собянін.
Мер Москви впевнений, що всі 74 мільйони рублів допомоги Дім Москви буде витрачати за цільовим призначенням, тобто, на соціальну підтримку.
Нагадаємо, раніше Московська міська дума затвердила поправки до бюджету міста на 2011 рік, анулювавши кошторис ключової міжнародної програми екс-мера Юрія Лужкова - фінансування Чорноморського флоту Росії в Криму.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас