Міністр ЖКГ зацікавився, як в Одесі знижували квартплату — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міністр ЖКГ зацікавився, як в Одесі знижували квартплату

Казна та Політика
212
Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолій Близнюк 1 вересня провів нараду з керівництвом міста Одеса.
В ході наради з мером Одеси Олексієм Костусєвим та його заступниками основною темою стало обговорення механізму зниження в Одесі оплати за обслуговування будинків і прибудинкових територій. Одеські чиновники докладно розповіли міністру ЖКГ про всі етапи вже виконаної роботи і про заплановані справах.
У свою чергу, Анатолій Близнюк відзначив, що досвід Одеси зараз детально вивчається в міністерстві для того, щоб розробити на його основі ефективний план зниження оплати для всіх інших міст, тому що це є одним з пріоритетів роботи, позначених президентом України. "З приводу зниження платежів, я скажу, що ви платите правильно. Стільки, скільки це коштує і за ту роботу, яка, фактично виконана. - Зазначив Анатолій Близнюк. - Моє завдання як міністра - бачити, де у кого і що є хорошого, і узагальнювати цей передовий досвід, і показувати іншим, щоб вони вчилися".
Також в ході наради обговорювалося питання виділення коштів з державного бюджету для масштабної модернізації котелень і теплотрас Одеси та стан одеських ліфтів, більшість з яких відпрацювали свій гарантійний термін.
Нагадаємо, що в результаті роботи, проведеної Одеським міським виконкомом, квартплата в Одесі в середньому була знижена на 25%.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас