Франція вимагає від G20 конкретних антикризових дій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Франція вимагає від G20 конкретних антикризових дій

Казна та Політика
215
Президент Франції Ніколя Саркозі закликав лідерів "великої двадцятки" розробити конкретні дії з відновлення економіки. Про це він заявив на черговій зустрічі послів, що проводиться щорічно, передає Reuters.
Франція як нинішній голова "двадцятки" пропонує масштабний порядок денний для майбутньої зустрічі G20 в листопаді цього року в Каннах, що включає питання усунення економічного дисбалансу, реформи світової валютної системи, а також встановлення обмежень спекуляції на ринках товарів широкого споживання.
Саркозі підкреслив, що політика суворої економії на світовому рівні не дасть позитивних результатів, незважаючи на всі зусилля зі скорочення дефіцитів держбюджетів в єврозоні.
"Лідери "великої двадцятки" повинні об'єднатися і спільно розробити конкретні довгострокові стратегії для відновлення економіки і підтримки бюджетного балансу. Необхідно в першу чергу створити робочі місця, допомогти мільйонам людей вийти з-за межі бідності, за якою вони опинились внаслідок кризи, скоротити дефіцит і держборги", - заявив Саркозі.
Крім того, президент Франції закликав країни, що розвиваються, такі як Китай, сконцентрувати свої зусилля на розвитку внутрішнього попиту, що допоможе усунути світовий торговий дисбаланс.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас