Структури Ахметова придбали дніпропетровський телеканал — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Структури Ахметова придбали дніпропетровський телеканал

Фондовий ринок
622
Власником 59% акцій "Телевізійної служби Дніпропетровська" (34 канал) стала кіпрська компанія TRK Media Holding Limited, яка входить в структуру холдингової компанії "Систем кепітал менеджмент" бізнесмена Ріната Ахметова
Про це стало відомо при переоформленні ліцензії телеканалу у Національній раді з питань телебачення і радіомовлення, повідомляє Телекритика.
Власником 9% стала компанія Jassen Enterprises Corp. (Британські Віргінські острова).
Таким чином, СКМ сконцентрував 68% акцій телеканалу. 32% акцій компанії, як і раніше, залишаються у власності Управління комунальної власності Дніпропетровської міської ради.
СКМ - професійний інвестор, що володіє й управляє активами в гірничо-металургійній, енергетичній, телекомунікаційній, банківській, страховій, медійній галузях, а також у сфері рітейлу і нерухомості. До Групи СКМ входять компанії Метінвест Холдинг, ДТЕК, телекомунікаційна група Vega, Сьогодні Мультимедіа, ТРК Україна, ЕСТА Холдинг, Український Ритейл, машинобудівний холдинг "Гірські машини" та інші. 100% акцій ЗАТ "СКМ" належать Рінату Ахметову. Рінат Ахметов посідає 1 місце в рейтингу Фокусу 200 найбагатших людей України.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас