На місце Табачника вже є два кандидати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На місце Табачника вже є два кандидати

1146
Міністр освіти і науки, молоді та спорту України Дмитро Табачник буде знятий з посади за ініційовані ним реформи, що викликали негативний громадський резонанс.
Про це пише видання Комерсант-Україна з посиланням на свої джерела в адміністрації президента.
Як відзначає видання, вже вчора почали називати можливих наступників Табачника на міністерському посту. У їх числі - колишні керівники Міністерства освіти і науки - Василь Кремень і Станіслав Ніколаєнко.
"Ці люди працювали в системі, проблеми освіти їм знайомі, плюс вони не настільки категоричні, як Дмитро Табачник, який в цілому не був схильний до діалогу", - відзначає керівник фонду "Демократичні ініціативи" Ірина Бекешкіна.
Кремень відмовився обговорювати можливу перспективу очолити Міносвіти: "Мені поки ніхто нічого не пропонував. Якщо запропонують - не знаю, погоджуся чи ні". А Станіслав Ніколаєнко повідомив, що має "напрацьовану програму виведення української освіти з кризи". "Якщо буде підтримка вищого керівництва країни, я готовий за це взятися", - заявив він.
Як відомо, про можливу відставку Табачника глава президентської адміністрації Сергій Льовочкін повідомив вчора на закритій частині зустрічі з журналістами.
За матеріалами:
Коммерсант-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас