Британська королева шукає через Інтернет садівника в приватну резиденцію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британська королева шукає через Інтернет садівника в приватну резиденцію

177
Королеві Великобританії Єлизаветі II потрібен новий садівник. Відповідна вакансія була опублікована на офіційному сайті британської королівської сім'ї.
Почесна посада звільнилася в замку Балморал в Шотландії. У цій приватній резиденції британських королів Єлизавета II традиційно проводить літній відпочинок. Королівський садівник повинен відповідати таким критеріям: мати досвід роботи у всіх сферах садового мистецтва і відповідати високим вимогам цієї посади.
Ніяких інших вимог до претендентів не висувається. Втім, немає даних і про те, яку зарплату отримуватиме королівський садівник. Відомо тільки, що йому виділяється будинок на території замку.
Відправити своє резюме на цю вакансію може кожен бажаючий, це можна зробити на сайті королівської сім'ї. Прийом заявок триватиме аж до 23 вересня ц.р.
Раніше, в лютому 2011 р., британські монархи шукали прислугу через газети. В одному з друкованих видань Сполученого Королівства була опублікована вакансія посудомийки в Букінгемський палац. Королівській сім'ї потрібна була пунктуальна, благонадійна і здатна працювати в команді людина, якій монархи обіцяли платити 23 тис. дол. на рік.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас