Стросс-Кан відвідав МВФ і вибачився перед колишніми колегами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стросс-Кан відвідав МВФ і вибачився перед колишніми колегами

Казна та Політика
559
Екс-глава МВФ Домінік Стросс-Кан відвідав колишнє місце з роботи, попрощався з колегами і, за даними американських ЗМІ, попросив у них вибачення за неприємності.
Стросс-Кан залишив свій пост в середині травня, незабаром після того як був затриманий в Нью-Йорку на підставі заяви 32-річної покоївки готелю Sofitel, що звернулася в поліцію зі скаргою на насильницькі дії сексуального характеру з боку високопоставленого постояльця.
Той факт, що Стросс-Кан був у МВФ, РІА Новости підтвердили в прес-службі відомства. "Це був суто особистий візит, організований на його прохання. Він зустрівся з працівниками МВФ і його главою Крістін Лагард", - сказав представник прес-служби.
Тим часом американські ЗМІ наводять подробиці візиту. "Я прийшов сюди, щоб вибачитися перед усіма, кого торкнулася ця історія, це була помилка з мого боку, і я шкодую про негативні наслідки, які вона мала для цієї інституції", - цитують вони зі слів присутніх на зустрічі звернення Стросс-Кана до колишніх колег.
За даними ЗМІ, екс-глава МВФ також зазначив, що у нього немає жодних претензій до судової системи США. За словами учасників зустрічі, вона була дуже сердечною і зворушливою, Стросс-Кана в МВФ зустріли дуже тепло.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас