Москаль виграв суд у Могильова — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Москаль виграв суд у Могильова

Кримінал
565
Печерський районний суд Києва відмовив Міністерству внутрішніх справ у задоволенні позову про визнання недостовірною інформацією народного депутата, члена партії "Народна самооборона" Геннадія Москаля про те, що міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов приховує реальний стан справ зі злочинністю в Україні.
Про це УНІАН повідомили в прес-службі "Народної самооборони".
Таке рішення суд прийняв на своєму засіданні 22 серпня.
Як повідомляв УНІАН, 2 березня Москаль заявив, що Могильов приховує реальну ситуацію зі зростанням злочинності в Україні.
"Оперативна обстановка на території України в 2011 році продовжує ускладнюватися. Так, відповідно до статистики, у січні 2011 року кількість тяжких та особливо тяжких злочинів збільшилася на 26% порівняно з аналогічним періодом минулого року, пограбувань - на 17, 1%, крадіжок - на 33,2%, випадків торгівлі людьми - на 46,2%, дорожньо-транспортних пригод - на 33,5%", - сказав Москаль.
Він також звернув увагу на те, що від криміналітету все частіше страждають діти. За його словами, кількість неповнолітніх, які зазнали злочинних посягань, збільшилася на 44%, дітей, які постраждали від тяжких та особливо тяжких злочинів, - на 35,8%, кількість навмисних вбивств дітей зросла на 125%, пограбувань - на 20,9%, крадіжок - на 38,5%, дорожньо-транспортних пригод, в яких постраждали діти, - на 68,6%.
"Статистика красномовно показує, які "професіонали" керують українською міліцією. Тому, говорячи про те, що рівень злочинності в нормі, міністр Могильов бреше, як сивий кінь!.. - вважає Москаль.
1 березня на прес-конференції в Києві Могильов повідомив, що минулого року серед всіх видів злочинності, згідно зі статистичними даними МВС, збільшилася кількість тільки крадіжок. "Зростання злочинності зафіксовано лише по одному виду - по крадіжках, по тяжких злочинах спостерігається зменшення... Тому шум і крики окремих панів з політики про те, що злочинність зростає, не мають жодної підстави", - сказав міністр.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас