Янукович звільнив декількох заступників міністрів і глав відомств, у тому числі Корнякову — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович звільнив декількох заступників міністрів і глав відомств, у тому числі Корнякову

Казна та Політика
774
Президент Україна Віктор Янукович звільнив Леоніда Дудку з посади заступника міністра вугільної промисловості і Тетяну Корнякову - з посади заступника міністра палива та енергетики.
Текст відповідних указів розміщено на сайті глави держави в понеділок.
Указом президента від 9 грудня 2010 року про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади було створено Міністерство енергетики та вугільної промисловості замість Міністерства палива та енергетики і Міністерства вугільної промисловості.
Крім того, президент звільнив Віталія Кравченка з посади заступника міністра промислової політики, Євгена Максимчука і Валентина Короневського - з постів заступника голови правління Пенсійного фонду, Антона Парусова з посади першого заступника глави Державної санітарно-епідеміологічної служби України, Юрія Марчука з посади першого заступника голови Держкомітету лісового господарства.
Дудка, Корнякова, Кравченко, Максимчук, Марчук звільнені згідно з пунктом 1 частини першої статті 40 Кодексу законів про працю України.
Згідно п.1 частини першої ст.40 Кодексу законів про працю України, трудовий договір, укладений на невизначений термін, а також терміновий трудовий договір до закінчення терміну його чинності можуть бути розірвані власником або уповноваженим ним органом лише у разі змін в організації виробництва і праці, в тому числі ліквідації, реорганізації, банкрутства або перепрофілювання підприємства, установи, організації, скорочення чисельності або штату працівників.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас