Завершено розслідування справи за обвинуваченням одного з організаторів афери Еліта-Центр — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Завершено розслідування справи за обвинуваченням одного з організаторів афери Еліта-Центр

Кримінал
441
Головним слідчим управлінням Міністерства внутрішніх справ було завершено додаткове розслідування у кримінальній справі одного з організаторів афери, пов'язаної з будівництвом житлового комплексу Еліта-Центр.
Згідно отриманим в понеділок, 22 серпня, повідомленням управління зі зв'язків з громадськістю МВС України, обвинуваченому інкримінується заволодіння шахрайським шляхом коштами громадян-інвесторів, а також зловживання службовим становищем та легалізація доходів, отриманих незаконним шляхом, повідомляє РБК-Україна.
За інформацією правоохоронних органів, від діяльності злочинного угруповання постраждали 1693 осіб, збитки склали 383 млн. грн. На сьогоднішній день було забезпечено відшкодування збитків на суму понад 90 млн. грн.
Обвинуваченого почали знайомити з матеріалами кримінальної справи.
Нагадаємо, на початку 2006 року в Києві була розкрита велика афера, пов'язана з нерухомістю. Представники групи компаній "Еліта-Центр" отримували з громадян гроші як оплату за нібито споруджуване житло. Загальна сума, отримана шахраями, оцінювалася приблизно в 400 млн. грн.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас