Bank of America скоротить кілька тисяч співробітників в III кварталі 2011 р. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Bank of America скоротить кілька тисяч співробітників в III кварталі 2011 р.

Казна та Політика
138
Bank of America Corp. (BofA), найбільший за обсягом активів банк США, в третьому кварталі 2011 року має намір скоротити 3,5 тис. робочих місць, повідомляє Wall Street Journal.
З моменту іпотечної кризи 2008 року банк отримав значні збитки в результаті врегулювання позовів інституційних інвесторів, які зазнали втрати по іпотечних облігаціях банку Countrywide Financial Corp., придбаного BofA в 2008 році за $2,5 млрд.
Глава Bank of America Corp. Брайан Майніхан проводить широку реструктуризацію банку, щоб збільшити прибуток і розвіяти занепокоєння щодо того, що банк не зможе встояти через численні судові розгляди щодо іпотечних цінних паперів та сповільнення економічного зростання США.
Крім того, джерело, знайоме з ситуацією, стверджує, що внаслідок реструктуризації число робочих місць може бути зменшено, щонайменше, ще на 10 тис. (3,5% всіх співробітників банку). Остаточне рішення з цього питання буде ухвалено керівництвом банку у вересні поточного року.
З початку року акції BofA подешевшали на 47% і торгуються на попередніх торгах у п'ятницю на мінімальній позначці з початку 2009 року.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас